tedel BV is een elektrotechnisch aannemer, dat wil zeggen:

tedel adviseert bij technische vragen, ontwerpt complete elektrotechnische installaties en bouwt interessante en mooie installaties, welke wij met grote tevredenheid van de opdrachtgever opleveren. Samen met onze opdrachtgevers kijken we continue waar verbeteringen of slimmere oplossingen mogelijk zijn en op deze wijze streven wij naar  maximale efficiëntie, minimale kosten en maximale toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers

Dit doen wij in werkgebieden welke vragen om specifieke elektrotechnische installaties zoals in de spoorinfrastructuur, industrie of openbare ruimtes. Volledig aangepast aan de omstandigheden waarin deze moet functioneren.

Hoewel wij een goede naam hebben gemaakt in lichtinstallaties beperken onze  projecten zich zeker niet alleen tot verlichting, ook complexe technische installaties en voedingsinstallaties behoren tot ons werkgebied.

tedel heeft het innovatieve karakter en "hands on" mentaliteit van een klein bedrijf en het gestructureerde van een grote organisatie.

Tedel is een relatief klein bedrijf maar onze passie is groot

Onze passie, Uw resultaat.